Toyota Venza versnellingsbak revisie

Versnellingsbak kapot? Laat uw Toyota Venza versnellingsbak reviseren door De Jong Automotive!

Wat kost het reviseren van de versnellingsbak van een Toyota Venza versnellingsbakrevisie?

Altijd de beste prijs - Wij sturen u een vrijblijvende offerte het reviseren van uw Toyota Venza versnellingsbak, voor de beste prijs!

Tijdens een versnellingsbak revisiebeurt lopen wij de versnellingsbak volledig na, alle onderdelen worden stuk voor stuk nauwkeurig doorgenomen op slijtage, hun werking en schade. U profiteert van onze kennis en ervaring. We staan garant voor een goed werkende versnellingsbak en geven 12 maanden garantie.

Onze revisietak, De Jong Motorenservice in Coevorden is een modern ingericht BOVAG-erkend revisiebedrijf dat gespecialiseerd is in het reviseren van vrijwel elk type motor, cilinderkop, brandstofsysteem en versnellingsbak. Onze ervaren specialisten hebben meer dan 30 jaar ervaring. Ons team staat voor u klaar om de defecte onderdelen een tweede technisch leven te geven. ”

Jeroen de Jong

CEO De Jong Automotive

BOVAG-erkend revisiebedrijf

Het geven van een goede en uitgebreide service heeft bij ons een hoge prioriteit. Onze technische specialisten hebben meer dan 30 jaar ervaring en voorzien u graag van een eerlijk advies om uw opdracht zo optimaal mogelijk bij uw wensen te laten aansluiten. Voor een goede en gedegen service bent u bij ons aan het juiste adres. Als BOVAG-erkend revisiebedrijf bent u als klant verzekerd van een optimaal resultaat.

Maatwerk offerte

Wanneer uw motor bij ons binnenkomt wordt deze allereerst gedemonteerd en grondig gereinigd. Daarna volgt een zorgvuldige inspectie, waardoor wij de kostprijs exact kunnen calculeren en u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Onze geschoolde en gemotiveerde monteurs voeren de revisie van uw motor goed en efficiënt uit.Voor een eerlijk en uitgebreid advies op maat staan onze deskundige medewerkers u graag te woord.