Mitsubishi Space Star I cilinderkop

Nieuwe, gebruikte of gereviseerde cilinderkoppen
voor de Mitsubishi Space Star I

Vervangende Mitsubishi Space Star cilinderkop kopen?

Vul onderstaand formulier in met de juiste gegevens en wij sturen u een vrijblijvende offerte voor een nieuwe, gebruikte of gereviseerde cilinderkop

De Mitsubishi Space Star I is gebouwd van 2000 tot 2002 en bestaat uit 1 verschillende uitvoeringen, met 1 verschillende brandstofsoorten en 1 verschillende carrosserievormen.

MPV

Merk Model Uitvoering Transmissie Van Tot Onderdeelcode(s)
Mitsubishi Space Star 1.9d MT (102 Hp) Manual 2000 2002

Alle cilinderkoppen worden door ons gecontroleerd

Ook al werken we al jaren met onze partners samen, we sturen nooit een cilinderkop van A naar B zonder zelf een controle te hebben gedaan. Onze experts, die soms al 40 jaar in het vak zitten, weten precies waar het bij sommige cilinderkoppen mis kan gaan.

Daarnaast hebben we de expertise in huis om zelf cilinderkoppen te reviseren. De doelstelling daarbij is altijd om de cilinderkoppen weer als nieuw te laten functioneren.

We geven altijd 3 maanden garantie op gebruikte onderdelen en 6-12 maanden op gereviseerde onderdelen.

De zekerheid van eigen transport

Nagenoeg al onze onderdelen vervoeren wij zelf. Dit stelt ons in staat om snel te kunnen leveren, tegen scherpe prijzen. Tevens zijn wij op deze manier niet afhankelijk van de flexibiliteit en het niveau van de dienstverlening van een andere transporteur.

Ook kunnen wij op deze manier uw oude onderdeel mee retour nemen, aangezien daar vaak statiegeld op zit. Dit statiegeld nemen we mee in onze offerte.