Mitsubishi Sapporo II brandstofpomp

Nieuwe, gebruikte of gereviseerde brandstofpompen
voor de Mitsubishi Sapporo II

Vervangende Mitsubishi Sapporo brandstofpomp kopen?

Vul onderstaand formulier in met de juiste gegevens en wij sturen u een vrijblijvende offerte voor een nieuwe, gebruikte of gereviseerde brandstofpomp

De Mitsubishi Sapporo II is gebouwd van 1987 tot 1990 en bestaat uit 1 verschillende uitvoeringen, met 1 verschillende brandstofsoorten en 1 verschillende carrosserievormen.

Sedan

Merk Model Uitvoering Transmissie Van Tot Onderdeelcode(s)
Mitsubishi Sapporo 2.3 AT (124 Hp) Automatic 1987 1990
Mitsubishi Sapporo 2.3 MT (124 Hp) Manual 1987 1990

Alle brandstofpompen worden door ons gecontroleerd

Ook al werken we al jaren met onze partners samen, we sturen nooit een brandstofpomp van A naar B zonder zelf een controle te hebben gedaan. Onze experts, die soms al 40 jaar in het vak zitten, weten precies waar het bij sommige brandstofpompen mis kan gaan.

Daarnaast hebben we de expertise in huis om zelf brandstofpompen te reviseren. De doelstelling daarbij is altijd om de brandstofpompen weer als nieuw te laten functioneren.

We geven altijd 3 maanden garantie op gebruikte onderdelen en 6-12 maanden op gereviseerde onderdelen.

De zekerheid van eigen transport

Nagenoeg al onze onderdelen vervoeren wij zelf. Dit stelt ons in staat om snel te kunnen leveren, tegen scherpe prijzen. Tevens zijn wij op deze manier niet afhankelijk van de flexibiliteit en het niveau van de dienstverlening van een andere transporteur.

Ook kunnen wij op deze manier uw oude onderdeel mee retour nemen, aangezien daar vaak statiegeld op zit. Dit statiegeld nemen we mee in onze offerte.