Mitsubishi Raider motor

Nieuwe, gebruikte of gereviseerde motoren
voor de Mitsubishi Raider

Vervangende Mitsubishi Raider motor kopen?

Vul onderstaand formulier in met de juiste gegevens en wij sturen u een vrijblijvende offerte voor een nieuwe, gebruikte of gereviseerde motor

De Mitsubishi Raider Raider is gebouwd van 2006 tot 2009 en bestaat uit 1 verschillende uitvoeringen, met 1 verschillende brandstofsoorten en 1 verschillende carrosserievormen.

Pickup Double Cab

Merk Model Uitvoering Transmissie Van Tot Onderdeelcode(s)
Mitsubishi Raider 3.7 AT (210 Hp) Automatic 2006 2009
Mitsubishi Raider 3.7 MT (210 Hp) Manual 2006 2009

Alle motoren worden door ons gecontroleerd

Ook al werken we al jaren met onze partners samen, we sturen nooit een motor van A naar B zonder zelf een controle te hebben gedaan. Onze experts, die soms al 40 jaar in het vak zitten, weten precies waar het bij sommige motoren mis kan gaan.

Daarnaast hebben we de expertise in huis om zelf motoren te reviseren. De doelstelling daarbij is altijd om de motoren weer als nieuw te laten functioneren.

We geven altijd 3 maanden garantie op gebruikte onderdelen en 6-12 maanden op gereviseerde onderdelen.

De zekerheid van eigen transport

Nagenoeg al onze onderdelen vervoeren wij zelf. Dit stelt ons in staat om snel te kunnen leveren, tegen scherpe prijzen. Tevens zijn wij op deze manier niet afhankelijk van de flexibiliteit en het niveau van de dienstverlening van een andere transporteur.

Ook kunnen wij op deze manier uw oude onderdeel mee retour nemen, aangezien daar vaak statiegeld op zit. Dit statiegeld nemen we mee in onze offerte.