Mitsubishi Libero I achteras

Nieuwe, gebruikte of gereviseerde achterassen
voor de Mitsubishi Libero I

Vervangende Mitsubishi Libero achteras kopen?

Vul onderstaand formulier in met de juiste gegevens en wij sturen u een vrijblijvende offerte voor een nieuwe, gebruikte of gereviseerde achteras

De Mitsubishi Libero I is gebouwd van 1992 tot 1995 en bestaat uit 1 verschillende uitvoeringen, met 1 verschillende brandstofsoorten en 1 verschillende carrosserievormen.

Wagon 5-Door

Merk Model Uitvoering Transmissie Van Tot Onderdeelcode(s)
Mitsubishi Libero 2.0d AT (88 Hp) Automatic 1992 1995
Mitsubishi Libero 2.0d AT (88 Hp) 4WD Automatic 1992 1995
Mitsubishi Libero 2.0d MT (88 Hp) Manual 1992 1995
Mitsubishi Libero 2.0d MT (88 Hp) 4WD Manual 1992 1995

Alle achterassen worden door ons gecontroleerd

Ook al werken we al jaren met onze partners samen, we sturen nooit een achteras van A naar B zonder zelf een controle te hebben gedaan. Onze experts, die soms al 40 jaar in het vak zitten, weten precies waar het bij sommige achterassen mis kan gaan.

Daarnaast hebben we de expertise in huis om zelf achterassen te reviseren. De doelstelling daarbij is altijd om de achterassen weer als nieuw te laten functioneren.

We geven altijd 3 maanden garantie op gebruikte onderdelen en 6-12 maanden op gereviseerde onderdelen.

De zekerheid van eigen transport

Nagenoeg al onze onderdelen vervoeren wij zelf. Dit stelt ons in staat om snel te kunnen leveren, tegen scherpe prijzen. Tevens zijn wij op deze manier niet afhankelijk van de flexibiliteit en het niveau van de dienstverlening van een andere transporteur.

Ook kunnen wij op deze manier uw oude onderdeel mee retour nemen, aangezien daar vaak statiegeld op zit. Dit statiegeld nemen we mee in onze offerte.