Mitsubishi eK III motor

Nieuwe, gebruikte of gereviseerde motoren
voor de Mitsubishi eK III

Vervangende Mitsubishi eK motor kopen?

Vul onderstaand formulier in met de juiste gegevens en wij sturen u een vrijblijvende offerte voor een nieuwe, gebruikte of gereviseerde motor

De Mitsubishi eK III is gebouwd van 2013 tot 2015 en bestaat uit 1 verschillende uitvoeringen, met 1 verschillende brandstofsoorten en 1 verschillende carrosserievormen.

Hatchback 5-Door

Merk Model Uitvoering Transmissie Van Tot Onderdeelcode(s)
Mitsubishi eK 0.7 CVT (49 Hp) Variator 2013 2015
Mitsubishi eK 0.7 CVT (49 Hp) 4WD Variator 2013 2015

Alle motoren worden door ons gecontroleerd

Ook al werken we al jaren met onze partners samen, we sturen nooit een motor van A naar B zonder zelf een controle te hebben gedaan. Onze experts, die soms al 40 jaar in het vak zitten, weten precies waar het bij sommige motoren mis kan gaan.

Daarnaast hebben we de expertise in huis om zelf motoren te reviseren. De doelstelling daarbij is altijd om de motoren weer als nieuw te laten functioneren.

We geven altijd 3 maanden garantie op gebruikte onderdelen en 6-12 maanden op gereviseerde onderdelen.

De zekerheid van eigen transport

Nagenoeg al onze onderdelen vervoeren wij zelf. Dit stelt ons in staat om snel te kunnen leveren, tegen scherpe prijzen. Tevens zijn wij op deze manier niet afhankelijk van de flexibiliteit en het niveau van de dienstverlening van een andere transporteur.

Ook kunnen wij op deze manier uw oude onderdeel mee retour nemen, aangezien daar vaak statiegeld op zit. Dit statiegeld nemen we mee in onze offerte.