Mitsubishi Delica III versnellingsbak

Nieuwe, gebruikte of gereviseerde versnellingsbakken
voor de Mitsubishi Delica III

Vervangende Mitsubishi Delica versnellingsbak kopen?

Vul onderstaand formulier in met de juiste gegevens en wij sturen u een vrijblijvende offerte voor een nieuwe, gebruikte of gereviseerde versnellingsbak

De Mitsubishi Delica III is gebouwd van 1986 tot 1999 en bestaat uit 1 verschillende uitvoeringen, met 1 verschillende brandstofsoorten en 1 verschillende carrosserievormen.

Minivan

Merk Model Uitvoering Transmissie Van Tot Onderdeelcode(s)
Mitsubishi Delica 2.5d AT (85 Hp) Automatic 1986 1994
Mitsubishi Delica 2.5d AT (85 Hp) 4WD Automatic 1986 1994
Mitsubishi Delica 2.5d MT (85 Hp) Manual 1986 1999
Mitsubishi Delica 2.5d MT (85 Hp) 4WD Manual 1986 1994

Alle versnellingsbakken worden door ons gecontroleerd

Ook al werken we al jaren met onze partners samen, we sturen nooit een versnellingsbak van A naar B zonder zelf een controle te hebben gedaan. Onze experts, die soms al 40 jaar in het vak zitten, weten precies waar het bij sommige versnellingsbakken mis kan gaan.

Daarnaast hebben we de expertise in huis om zelf versnellingsbakken te reviseren. De doelstelling daarbij is altijd om de versnellingsbakken weer als nieuw te laten functioneren.

We geven altijd 3 maanden garantie op gebruikte onderdelen en 6-12 maanden op gereviseerde onderdelen.

De zekerheid van eigen transport

Nagenoeg al onze onderdelen vervoeren wij zelf. Dit stelt ons in staat om snel te kunnen leveren, tegen scherpe prijzen. Tevens zijn wij op deze manier niet afhankelijk van de flexibiliteit en het niveau van de dienstverlening van een andere transporteur.

Ook kunnen wij op deze manier uw oude onderdeel mee retour nemen, aangezien daar vaak statiegeld op zit. Dit statiegeld nemen we mee in onze offerte.