Mitsubishi Chariot I turbo

Nieuwe, gebruikte of gereviseerde turbo's
voor de Mitsubishi Chariot I

Vervangende Mitsubishi Chariot turbo kopen?

Vul onderstaand formulier in met de juiste gegevens en wij sturen u een vrijblijvende offerte voor een nieuwe, gebruikte of gereviseerde turbo

De Mitsubishi Chariot I is gebouwd van 1983 tot 1991 en bestaat uit 1 verschillende uitvoeringen, met 1 verschillende brandstofsoorten en 1 verschillende carrosserievormen.

MPV

Merk Model Uitvoering Transmissie Van Tot Onderdeelcode(s)
Mitsubishi Chariot 1.8 AT (85 Hp) Automatic 1989 1991
Mitsubishi Chariot 1.8 MT (85 Hp) Manual 1989 1991
Mitsubishi Chariot 2.0 MT (100 Hp) 4WD Manual 1983 1991

Alle turbo's worden door ons gecontroleerd

Ook al werken we al jaren met onze partners samen, we sturen nooit een turbo van A naar B zonder zelf een controle te hebben gedaan. Onze experts, die soms al 40 jaar in het vak zitten, weten precies waar het bij sommige turbo's mis kan gaan.

Daarnaast hebben we de expertise in huis om zelf turbo's te reviseren. De doelstelling daarbij is altijd om de turbo's weer als nieuw te laten functioneren.

We geven altijd 3 maanden garantie op gebruikte onderdelen en 6-12 maanden op gereviseerde onderdelen.

De zekerheid van eigen transport

Nagenoeg al onze onderdelen vervoeren wij zelf. Dit stelt ons in staat om snel te kunnen leveren, tegen scherpe prijzen. Tevens zijn wij op deze manier niet afhankelijk van de flexibiliteit en het niveau van de dienstverlening van een andere transporteur.

Ook kunnen wij op deze manier uw oude onderdeel mee retour nemen, aangezien daar vaak statiegeld op zit. Dit statiegeld nemen we mee in onze offerte.