motor reviseren

De Jong Motorenservice BV is een onderdeel van De Jong Automotive BV en een modern ingericht revisiebedrijf dat gespecialiseerd is in het reviseren van vrijwel elk type motor, cilinderkop, brandstofsysteem en versnellingsbak. Ook uw is hier in goede handen, onze ervaren specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring en helpen u graag weer op weg.

Direct een offerte opvragen

Geen revisie zonder inspectie

Wanneer de motor van uw bij ons binnenkomt wordt deze allereerst gedemonteerd en grondig gereinigd. Daarna volgt een zorgvuldige inspectie, waardoor wij de kostprijs exact kunnen calculeren en u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Onze geschoolde en gemotiveerde monteurs voeren de revisie van uw motor goed en effici├źnt uit.Voor een eerlijk en uitgebreid advies op maat staan onze deskundige medewerkers u graag te woord.

Mocht uw motor niet meer reviseerbaar zijn, dan kunnen wij als alternatief ook een gebruikt motor aanbieden. Tevens is het mogelijk uw motor door ons te laten ombouwen voor autosportdoeleinden. Ons team bestaat uit echte specialisten die jarenlange kennis van de bouw van racemotoren hebben. Neem vrijblijvend contact op en bespreek met onze specialisten de mogelijkheden voor uw motor.

Kosten motor revisie

U wilt het motorblok van uw laten reviseren en bent natuurlijk benieuwd wat de kosten voor een volledige revisie zijn. Om hier een schatting voor te kunnen maken hebben we enkele gegevens van u nodig:

Eventueel ook:

Overige onderdelen

De Jong Motoren

De Jong Automotive B.V.

Nobelweg 9
NL-7741 KR Coevorden

De Jong Motorenservice